BETA In Development

WED1
3 / 3
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Copenhell 2014
RO Version 53
Last Changed: 11.06.2014, 19:28

Running Order: Copenhell 2014

Copenhell 2014

Day 1 - Wednesday, 11.06.2014

HELVITI STAGE
19:00 - 21:00(120min)AnthraxThrash Metal
21:00 - 23:00(120min)Iron MaidenNWoBHM
HADES STAGE
16:30 - 18:00(90min)Týr
18:00 - 20:00(120min)Monster Magnet
20:00 - 22:00(120min)Arch EnemyMelodic Death Metal
23:00 - 01:00(120min)Black Label SocietyHeavy Metal
PANDÆMONIUM STAGE
15:30 - 17:30(120min)Fossils
18:00 - 20:00(120min)Of Mice & MenMetalcore
20:00 - 22:00(120min)Blood Eagle
23:00 - 00:15(75min)Helhorse
00:15 - 01:45(90min)The Psyke Project

Day 2 - Thursday, 12.06.2014

HELVITI STAGE
16:30 - 19:00(150min)Bad ReligionPunk Rock
19:00 - 21:30(150min)SepulturaThrash Metal
21:30 - 23:30(120min)Within Temptation
00:00 - 01:45(105min)Twisted SisterGlam Rock
HADES STAGE
13:00 - 15:00(120min)Suicidal Angels(previously: Lynch Mob)
15:30 - 17:30(120min)MercenaryMelodic Death Metal
18:00 - 20:00(120min)FinntrollFolk Metal
20:30 - 22:30(120min)TriptykonBlack / Death Metal
23:00 - 01:00(120min)ClutchHard Rock
PANDÆMONIUM STAGE
12:00 - 14:00(120min)Aphyxion
14:00 - 16:00(120min)Black Book Lodge
16:00 - 18:00(120min)IAmFire
18:15 - 20:00(105min)Gorguts
20:00 - 22:00(120min)Trap Them
23:00 - 01:00(120min)Taake
01:30 - 03:30(120min)Amenra

Day 3 - Friday, 13.06.2014

HELVITI STAGE
16:30 - 18:30(120min)BehemothBlack / Death Metal
19:00 - 21:00(120min)Graveyard
21:30 - 23:30(120min)Suicide Silence
01:00 - 03:00(120min)D-A-DMelodic Hard Rock
HADES STAGE
13:00 - 15:00(120min)AvatariumDoom Metal
15:30 - 17:30(120min)Kill Devil Hill
18:00 - 20:00(120min)Obituary
20:30 - 22:30(120min)Uncle Acid & The Deadbeats
23:00 - 01:00(120min)Watain
PANDÆMONIUM STAGE
12:00 - 13:00(60min)Heidra
13:00 - 14:30(90min)Evra
14:30 - 15:45(75min)Toxic Holocaust
15:45 - 17:45(120min)Thy Art Is MurderDeathcore
18:00 - 20:00(120min)The Hell
20:00 - 22:00(120min)Dawn Of Demise
22:30 - 00:00(90min)Redwood Hill
00:00 - 02:00(120min)My Dying Bride