BETA In Development

FRI1
3 / 3
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Rock im Park 2014
RO Version 50
Last Changed: 04.06.2014, 23:01

Running Order: Rock im Park 2014

Rock im Park 2014

Day 1 - Friday, 06.06.2014

Seat Centerstage
15:45 - 16:45(60min)In ExtremoMedieval / Folk Metal
17:10 - 18:10(60min)Alter BridgeAlternative Metal
18:40 - 19:55(75min)Avenged SevenfoldHeavy Metal / Metalcore
20:35 - 22:55(140min)MetallicaThrash Metal
Beck's Alternastage
Clubstage
23:00 - 00:00(60min)RudimentalDrum ’n’ Bass
00:30 - 01:30(60min)Klangkarussell Live

Day 2 - Saturday, 07.06.2014

Seat Centerstage
13:40 - 14:20(40min)Rival Sons
14:40 - 15:20(40min)John NewmanSoul / Pop
15:40 - 16:25(45min)Jake BuggIndie Folk Rock
16:50 - 17:35(45min)Rea Garvey
18:05 - 19:05(60min)KasabianIndie Rock
19:35 - 20:50(75min)Mando DiaoIndie Rock
21:30 - 23:00(90min)Kings of LeonAlternative Rock
Beck's Alternastage
12:30 - 13:00(30min)Lonely The Brave
13:20 - 13:50(30min)The Brian Jonestown Massacre
14:10 - 14:50(40min)The Fratellis
15:10 - 15:55(45min)Portugal. The Man
16:15 - 17:00(45min)Awolnation
17:25 - 18:15(50min)Gogol Bordello
18:40 - 19:40(60min)Crystal Fighters
20:10 - 21:10(60min)EditorsIndie Rock
21:40 - 23:00(80min)Queens of the Stone AgeAlternative Rock
23:40 - 01:00(80min)Nine Inch NailsAlternative Rock
Clubstage
13:05 - 13:35(30min)Battlecross
13:55 - 14:25(30min)Coldrain(previously: Voodoo Six)
14:45 - 15:20(35min)Huntress
15:40 - 16:15(35min)Crossfaith
16:35 - 17:15(40min)Miss May I
17:35 - 18:20(45min)ArchitectsMetalcore
18:40 - 19:25(45min)Suicide Silence
19:45 - 20:45(60min)Buckcherry
20:55 - 21:45(50min)Of Mice & MenMetalcore
22:05 - 23:00(55min)Ghost
23:30 - 00:30(60min)MastodonProgressive Metal
01:00 - 02:00(60min)AnthraxThrash Metal

Day 3 - Sunday, 08.06.2014

Seat Centerstage
13:25 - 14:05(40min)257ersRap / Hip-Hop
14:25 - 15:05(40min)The Pretty RecklessAlternative Rock
15:25 - 16:15(50min)Kaiser ChiefsRap / Hip-Hop
16:40 - 17:30(50min)AlligatoahRap / Hip-Hop
17:55 - 18:55(60min)Fall Out BoyAlternative Rock
19:25 - 20:40(75min)Die Fantastischen VierHip-Hop
21:20 - 23:00(100min)Linkin ParkNu Metal
Beck's Alternastage
12:30 - 13:00(30min)Nothing More
13:20 - 13:55(35min)Powerman 5000
14:15 - 14:55(40min)Walking Papers
15:15 - 16:00(45min)Karnivool
16:20 - 17:05(45min)Kvelertak
17:30 - 18:20(50min)OpethProgressive / Death Metal
18:45 - 19:40(55min)Heaven Shall BurnMelodic Death Metal
20:10 - 21:15(65min)SlayerThrash Metal
21:45 - 22:50(65min)Rob Zombie
23:30 - 01:00(90min)Jan Delay & Disko No. 1German Hip-HopLate Night Special
Clubstage
13:10 - 13:35(25min)Jetpack Elephants
13:55 - 14:25(30min)Josh Record
14:45 - 15:15(30min)Darlia
15:35 - 16:10(35min)Georg auf Lieder
16:30 - 17:10(40min)Breton
17:30 - 18:15(45min)Teesy
18:35 - 19:20(45min)We Are Scientists
19:40 - 20:25(45min)Young The Giant
20:45 - 21:35(50min)Sierra Kidd
21:55 - 22:45(50min)Example
23:15 - 00:15(60min)SDPPop / Hip-Hop
00:45 - 02:00(75min)Booka Shade

Day 4 - Monday, 09.06.2014

Seat Centerstage
14:40 - 15:20(40min)Black Stone CherryHard Rock
15:40 - 16:25(45min)TriviumThrash Metal / Metalcore
16:45 - 17:30(45min)Falling in ReversePost-Hardcore
17:50 - 18:40(50min)PennywisePunkrock
19:10 - 20:20(70min)The OffspringPunkrock
21:00 - 23:00(120min)Iron MaidenNWoBHM
Beck's Alternastage
12:00 - 12:30(30min)The Charles
12:50 - 13:35(45min)Triggerfinger
13:55 - 14:40(45min)Maximo Park
15:00 - 15:45(45min)Haim
16:10 - 16:55(45min)Milky Chance
17:20 - 18:15(55min)Left Boy
18:45 - 19:45(60min)Babyshambles
20:15 - 21:30(75min)Marteria
22:10 - 23:10(60min)Woodkid
Clubstage
13:30 - 14:00(30min)The Treatment
14:20 - 14:50(30min)Radkey
15:10 - 15:40(30min)New Politics
16:00 - 16:30(30min)Ghost Town
16:50 - 17:35(45min)ChevelleAlternative Metal
17:55 - 18:40(45min)Crazy Town
19:00 - 19:50(50min)SeetherPost Grunge / Alternative Metal
20:10 - 21:05(55min)Against Me!
21:25 - 22:20(55min)Quicksand
22:50 - 23:50(60min)Boysetsfire
00:20 - 01:35(75min)Gesaffelstein