BETA In Development

FRI1
1 / 1
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Rock of Ages 2014
RO Version 36
Last Changed: 22.07.2014, 20:11

Running Order: Rock of Ages 2014

Rock of Ages 2014

Day 1 - Friday, 25.07.2014

MAIN STAGE
17:00 - 17:55(55min)DR. FEELGOOD
17:55 - 19:00(65min)TOKYO
19:00 - 20:20(80min)WISHBONE ASH
20:20 - 22:15(115min)LINGUA MORTIS ORCHESTRA FEAT. RAGE
22:15 - 00:00(105min)SAXONHeavy Metal

Day 2 - Saturday, 26.07.2014

MAIN STAGE
11:30 - 12:20(50min)CROWN OF GLORY
12:20 - 13:25(65min)REDS'COOL
13:25 - 14:35(70min)HOUSTON
14:35 - 15:55(80min)VANDENBERG'S MOONKINGS
15:55 - 17:15(80min)TRIBE OF GYPSIES
17:15 - 18:35(80min)TNT
18:35 - 20:15(100min)NAZARETH
20:15 - 22:15(120min)LORDIHard Rock
22:15 - 00:00(105min)KANSASRock