BETA In Development

FRI1
4 / 4
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Mair1 2014
RO Version 61
Last Changed: 25.06.2014, 10:08

Running Order: Mair1 2014

Mair1 2014

Day 1 - Friday, 27.06.2014

Monster Mainstage
14:50 - 15:20(30min)ROGERS
15:50 - 16:40(50min)MORE THAN A THOUSAND
17:20 - 18:10(50min)BURY TOMORROWMetalcore
19:00 - 20:00(60min)SKINDRED
20:50 - 21:50(60min)IGNITE
22:45 - 00:00(75min)FLOGGING MOLLY
EMP Stage
15:20 - 15:50(30min)MYRA
16:40 - 17:20(40min)THE BONES
18:10 - 19:00(50min)THE BLACK DAHLIA MURDERMelodic Death Metal
20:00 - 20:50(50min)WALLS OF JERICHOHardcore Punk
21:50 - 22:45(55min)BAM MARGERA & FUCKFACE UNSTOPPABLE
Painstage
15:10 - 15:40(30min)THE GREEN RIVER BURIAL
16:00 - 16:40(40min)TO THE RATS AND WOLVESTrancecore
17:00 - 17:40(40min)CHOKING ON ILLUSIONS
18:00 - 18:40(40min)THE GOGETS
19:00 - 19:40(40min)SCIENCE OF SLEEP
20:00 - 20:40(40min)SKIN OF TEARS
21:00 - 21:40(40min)ALL FOR NOTHING
22:00 - 23:00(60min)THE CHARM THE FURY
Signing Area
16:00 - 16:30(30min)IGNITE
17:00 - 17:30(30min)BAM MARGERA & FUCKFACE UNSTOPPABLE
18:00 - 18:30(30min)FLOGGING MOLLY
19:00 - 19:30(30min)ROGERS
20:00 - 20:30(30min)THE BONES
21:00 - 21:30(30min)BURY TOMORROWMetalcore
22:00 - 23:00(60min)WALLS OF JERICHOHardcore Punk
23:00 - 23:30(30min)MORE THAN A THOUSAND

Day 2 - Saturday, 28.06.2014

Monster Mainstage
14:10 - 14:50(40min)HEART OF A COWARD
15:35 - 16:20(45min)HEART IN HAND
17:05 - 17:55(50min)BLESSTHEFALL
18:35 - 19:35(60min)EMMURE
20:35 - 21:45(70min)SILVERSTEIN
22:45 - 00:00(75min)HATEBREEDHardcore Punk
EMP Stage
13:30 - 14:10(40min)TRASH CANDY
14:55 - 15:35(40min)ATLAS LOSING GRIP
16:20 - 17:05(45min)A TRAITOR LIKE JUDAS
17:55 - 18:35(40min)THY ART IS MURDERDeathcore
19:35 - 20:35(60min)ESKIMO CALLBOYElectronicore
21:45 - 22:45(60min)COMEBACK KID
Painstage
14:15 - 15:00(45min)THE ETERNAL STORY
15:20 - 15:50(30min)GRAVITY LOST
16:10 - 16:40(30min)WHOSE BLOOD IS IN MY MICROWAVE(previously: WE NEED GUNS)
17:00 - 17:40(40min)ANCHORS & HEARTS
18:00 - 18:40(40min)DESASTER KIDS
19:00 - 19:40(40min)IN OTHER CLIMES
20:00 - 20:40(40min)GWLT
21:00 - 22:00(60min)RISK IT!
Signing Area
14:30 - 15:00(30min)COMEBACK KID
15:00 - 15:30(30min)EMMURE
16:00 - 16:30(30min)ESKIMO CALLBOYElectronicore
17:00 - 17:30(30min)SILVERSTEIN
18:00 - 18:30(30min)ATLAS LOSING GRIP
19:00 - 19:30(30min)HEART IN HAND
20:00 - 20:30(30min)THY ART IS MURDERDeathcore
21:00 - 21:30(30min)A TRAITOR LIKE JUDAS
22:00 - 22:30(30min)TRASH CANDY