BETA In Development

THU1
3 / 3
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Out & Loud 2014
RO Version 1
Last Changed: 30.11.-0001, 00:00

Running Order: Out & Loud 2014

Out & Loud 2014

Day 1 - Thursday, 29.05.2014

Mainstage
13:05 - 13:45(40min)Arsirius
14:00 - 14:40(40min)Stormwarrior
15:10 - 15:55(45min)Sólstafir
16:25 - 17:15(50min)GraveDeath Metal
17:55 - 18:55(60min)Freedom CallPower Metal
19:35 - 20:50(75min)SepulturaThrash Metal
21:30 - 22:45(75min)Die Apokalyptischen ReiterAlbum Release Show + Special Akustik Show
23:30 - 01:00(90min)PowerwolfVampire / Power MetalSpecial 10 Years Anniversary Show
Indoor Stage
14:40 - 15:10(30min)The Very EndThrash / Melodic Death Metal
15:55 - 16:25(30min)Blood Ceremony
17:15 - 17:55(40min)Nocte Obducta
18:55 - 19:35(40min)Blues Pills
20:50 - 21:30(40min)Hate
22:45 - 23:30(45min)Delain
01:00 - 02:30(90min)Karaoke Till Death
Newcomer
14:40 - 15:10(30min)BloodspotModern Thrash Metal
15:55 - 16:25(30min)Soulbound
17:15 - 17:55(40min)Spirit of the Future Sun
18:55 - 19:35(40min)Legacy of Vydar
20:50 - 21:30(40min)Rotovathor

Day 2 - Friday, 30.05.2014

Mainstage
12:35 - 13:15(40min)Sundown
13:45 - 14:25(40min)SerenityPower / Symphonic Metal
15:05 - 15:50(45min)Suicidal Angels
16:30 - 17:15(45min)Legion of the DamnedThrash / Death Metal
17:55 - 18:55(60min)RagePower Metal
19:35 - 20:35(60min)BehemothBlack / Death Metal
21:15 - 22:30(75min)DoroHeavy Metal30 Years Anniversary Show
23:30 - 01:00(90min)SaxonHeavy MetalSpecial Eagle Show
Indoor Stage
13:15 - 13:45(30min)Evil InvadersSpeed Metal
14:25 - 15:05(40min)Bloody Hammers
15:50 - 16:30(40min)Horisont
17:15 - 17:55(40min)Black Messiah
18:55 - 19:35(40min)XandriaSymphonic Metal
20:35 - 21:15(40min)Orden OganPower / Folk Metal
22:30 - 23:30(60min)Flotsam and JetsamSpeed / Thrash Metal
01:00 - 02:30(90min)Karaoke Till Death
Newcomer
13:15 - 13:45(30min)NecrottedDeathcore
14:25 - 15:05(40min)Sapiency
15:50 - 16:30(40min)Parasite Inc.
17:15 - 17:55(40min)All Will Know
18:55 - 19:35(40min)The Last Hangmen
20:35 - 21:15(40min)Steel Engraved

Day 3 - Saturday, 31.05.2014

Mainstage
12:20 - 12:50(30min)Sasquatch
13:20 - 14:00(40min)Dust Bolt
14:40 - 15:20(40min)MajestyHeavy / True Metal
16:00 - 16:30(30min)ArkonaRussian Folk Metal
17:20 - 18:20(60min)VaderDeath Metal
19:00 - 20:00(60min)EnsiferumFolk Metal
21:00 - 22:30(90min)Amon AmarthMelodic Death Metal
23:30 - 01:00(90min)Blind GuardianSpeed / Power MetalEinzige Deutsche Festival Show 2014
Indoor Stage
12:50 - 13:20(30min)IAMENEMY
14:00 - 14:40(40min)GloryfulPower Metal
15:20 - 16:00(40min)Miling the Goatmachine
16:40 - 17:20(40min)Arven
18:20 - 19:00(40min)Thyrfing
20:00 - 21:00(60min)Hail of Bullets
22:30 - 23:30(60min)Moonspell
Newcomer
12:50 - 13:20(30min)The Jane Doe Incident
14:00 - 14:40(40min)Arcturon
15:20 - 16:00(40min)Burden of Life
16:40 - 17:20(40min)Bleeding RedBlackened Death Metal
18:20 - 19:00(40min)Shattered
20:00 - 20:40(40min)Mynded