BETA In Development

FRI1
5 / 5
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Ruisrock 2014
RO Version 132
Last Changed: 30.06.2014, 14:16

Running Order: Ruisrock 2014

Ruisrock 2014

Day 1 - Friday, 04.07.2014

Niittylava
17:00 - 18:00(60min)Sonata ArcticaSymphonic / Power Metal
19:15 - 20:15(60min)CheekHip-Hop
21:45 - 22:45(60min)ExampleUK
00:15 - 01:30(75min)David GuettaFRA
Rantalava
16:45 - 17:30(45min)Santa CruzHard Rock
18:00 - 19:00(60min)Erin
19:45 - 20:45(60min)BastilleUK
21:30 - 22:30(60min)Children of BodomMelodic Death Metal
23:15 - 00:30(75min)The OffspringPunkrockUSA
Telttalava
18:00 - 19:00(60min)Stone
20:30 - 21:30(60min)CaribouElectronicaCAN
23:00 - 00:00(60min)Pariisin Kevät
Louna-lava
18:00 - 19:00(60min)Mando DiaoIndie RockSWE
20:30 - 21:30(60min)Olavi Uusivirta
23:00 - 00:00(60min)Sanni
Miniranta
17:30 - 17:55(25min)Hangman's Voodoo
19:00 - 19:40(40min)Pietarin Spektaakkeli
20:45 - 21:25(40min)Death Hawks
22:30 - 23:10(40min)Tuomo
23:30 - 01:30(120min)Yo! SDT Raps

Day 2 - Saturday, 05.07.2014

Niittylava
14:00 - 15:00(60min)Happoradio
16:30 - 17:30(60min)J. Karjalainen
19:00 - 20:00(60min)Samuli PutroRock
21:30 - 22:45(75min)Michael MonroeRock
00:15 - 01:30(75min)Lily AllenUK
Rantalava
14:30 - 15:30(60min)Stig & Kullankaivajat
16:15 - 17:15(60min)Ruudolf, Karri Koira, Musta Barbaari & Aksim
18:00 - 19:00(60min)Jenni Vartiainen
19:45 - 20:45(60min)Popeda
21:45 - 22:45(60min)Pepe & Saimaa
23:30 - 00:30(60min)Haloo Helsinki!
Telttalava
15:15 - 16:15(60min)Anna Abreu
17:45 - 18:45(60min)Stam1naThrash Metal
20:15 - 21:15(60min)Veronica MaggioSWE
23:00 - 00:00(60min)Studio KillersUK
Louna-lava
15:15 - 16:15(60min)Risto
17:45 - 18:45(60min)JVG
20:15 - 21:15(60min)DJ Polarsoul Rapshow
23:00 - 00:00(60min)Future IslandsUSA
Miniranta
14:00 - 14:30(30min)Stand Up: Ismo Leikola
15:30 - 16:10(40min)Mursusikari
17:15 - 17:55(40min)Iisa
19:00 - 19:40(40min)Lost Society
20:45 - 21:35(50min)Timo Lassy Band
22:45 - 23:30(45min)Roope Salminen & Koirat
23:30 - 01:30(120min)Tavastian Lauantaidisko DJ's

Day 3 - Sunday, 06.07.2014

Niittylava
14:15 - 15:15(60min)Jukka Poika & Sound Explosion Band
16:45 - 17:45(60min)Kolmas NainenRock
19:15 - 20:15(60min)SuedeUK
22:00 - 23:00(60min)Wiz KhalifaUSA
Rantalava
14:00 - 15:00(60min)Jonna Tervomaa
15:30 - 16:30(60min)Scandinavian Music Group
17:15 - 18:15(60min)First Aid KitSWE
19:00 - 20:15(75min)Vesa-Matti Loiri
21:15 - 22:30(75min)PhoenixFRA
Telttalava
15:30 - 16:30(60min)Robin
18:00 - 19:00(60min)Tame ImpalaAUS
20:45 - 21:45(60min)You Me At SixUK
Louna-lava
15:30 - 16:30(60min)The Local Band
18:00 - 19:00(60min)The 1975UK
20:45 - 21:45(60min)Icona PopSWE
Miniranta
13:40 - 14:00(20min)Vihreät Valot
15:00 - 15:30(30min)The 5th of April
16:30 - 17:10(40min)Stand Up: Ilari Johansson
18:15 - 18:55(40min)Gasellit
20:15 - 21:10(55min)Lieminen