BETA In Development

THU1
2 / 2
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Bang Your Head 2014
RO Version 60
Last Changed: 24.07.2014, 18:03

Running Order: Bang Your Head 2014

Bang Your Head 2014

Day 1 - Thursday, 10.07.2014

Open Air
Halle
19:30 - 20:20(50min)DYNAMITEHard Rock
20:20 - 21:20(60min)BULLETHeavy Metal
21:20 - 22:25(65min)STORMWARRIOR
22:25 - 23:50(85min)VICTORY
23:50 - 02:00(130min)GRAVE DIGGERHeavy Metal

Day 2 - Friday, 11.07.2014

Open Air
09:30 - 10:25(55min)WARRANTSpeed Metal
10:25 - 11:20(55min)ACCU§ERThrash Metal
11:20 - 12:25(65min)WARLORD
12:25 - 13:30(65min)VAIN
13:30 - 14:35(65min)KISSIN' DYNAMITEHeavy / Glam Metal
14:35 - 15:45(70min)RIOT V
15:45 - 17:00(75min)EXODUS
17:00 - 18:20(80min)MICHAEL SCHENKER'S TEMPLE OF ROCK
18:20 - 20:00(100min)SEBASTIAN BACH
20:00 - 22:00(120min)AXEL RUDI PELL & FRIENDS
Halle
19:30 - 21:10(100min)EVOCATIONDeath Metal
21:10 - 23:30(140min)GRAVEDeath Metal
23:30 - 00:50(80min)THE EXALTED PILEDRIVER
00:50 - 02:00(70min)SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH

Day 3 - Saturday, 12.07.2014

Open Air
10:00 - 10:50(50min)MORE
10:50 - 11:45(55min)HIRAX
11:45 - 12:40(55min)MAD MAX
12:40 - 13:45(65min)EKTOMORFGroove / Thrash Metal
13:45 - 14:50(65min)ROB ROCK
14:50 - 15:55(65min)STRYPER
15:55 - 17:00(65min)OBITUARY
17:00 - 18:20(80min)UNISONICPower Metal
18:20 - 19:40(80min)ANTHRAXThrash Metal
19:40 - 21:25(105min)EUROPEHard Rock
21:25 - 23:25(120min)TWISTED SISTERGlam Rock
Halle
19:30 - 21:05(95min)ATLANTEAN KODEXDoom / Heavy Metal
21:05 - 22:50(105min)DELAIN
22:50 - 00:50(120min)OMEN