BETA In Development

FRI1
6 / 6
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Qstock 2014
RO Version 159
Last Changed: 24.07.2014, 01:10

Running Order: Qstock 2014

Qstock 2014

Day 1 - Friday, 25.07.2014

PÄÄLAVA
17:00 - 18:00(60min)ERIN
19:00 - 20:00(60min)SONATA ARCTICASymphonic / Power Metal
21:00 - 22:00(60min)JENNI VARTIAINEN
23:00 - 00:30(90min)VOLBEATHeavy Metal / Rock'n'RollDEN
KALEVA-LAVA
16:00 - 17:00(60min)HAPPORADIO
18:00 - 19:00(60min)VIIKATE
20:00 - 21:00(60min)MICHAEL MONROERock
22:00 - 23:00(60min)J. KARJALAINEN
KOOMA-LAVA
17:05 - 17:55(50min)LOST SOCIETY
19:00 - 20:00(60min)IISA(previously: SAY LOU LOU)
21:00 - 22:00(60min)KYPCK
00:30 - 01:30(60min)RADIOPUHELIMETFunk Rock
RYTMI-LAVA
16:00 - 17:00(60min)ALATAAJUUS-DEEJIIT
17:00 - 18:00(60min)RISTO
18:00 - 18:30(30min)ALATAAJUUS-DEEJIIT
19:00 - 20:00(60min)ELASTINEN
20:00 - 21:00(60min)THE HERBALISERUK
21:00 - 22:00(60min)GRACIAS & THE GLOBE BAND
22:00 - 23:00(60min)DJ QUK
23:00 - 23:15(15min)KASMIR
23:30 - 00:30(60min)JUJU
SIRKUS-LAVA
16:00 - 16:45(45min)NOPSAJALKAPop / Rap
18:00 - 19:00(60min)GRAVEYARDSWE
20:00 - 21:00(60min)SCANDINAVIAN MUSIC GROUP
22:00 - 23:00(60min)SANNI
OULU-LAVA
16:00 - 16:45(45min)MAGIC MEREDITH
18:00 - 18:45(45min)NUORET MARTTYYRIT
20:00 - 20:45(45min)PUMMIHARMONIA
22:00 - 23:00(60min)TUOMAS HENRIKIN JEESUKSEN KRISTUKSEN BÄNDI

Day 2 - Saturday, 26.07.2014

PÄÄLAVA
13:00 - 14:00(60min)JUKKA POIKA & SOUND EXPLOSION BAND
15:00 - 16:00(60min)ANNA ABREU
17:00 - 18:00(60min)HALOO HELSINKI!
19:00 - 20:00(60min)KAIJA KOO
21:00 - 22:15(75min)CHEEKHip-Hop
23:15 - 00:30(75min)MEGADETHThrash MetalUSA
KALEVA-LAVA
12:00 - 13:00(60min)SOFTENGINE
14:00 - 15:00(60min)SAMULI PUTRORock
16:00 - 17:00(60min)PARIISIN KEVÄT
18:00 - 19:00(60min)SOILWORKMelodic Death MetalSWE
20:00 - 21:00(60min)STAM1NAThrash Metal
22:15 - 23:15(60min)APULANTAPunk Rock
KOOMA-LAVA
13:05 - 13:55(50min)THE BLANKO
15:05 - 15:55(50min)WOLFHEARTMelodic Death Metal
17:00 - 18:00(60min)THE STANFIELDSCAN
19:05 - 19:55(50min)PROFANE OMEN
21:00 - 22:00(60min)BIGELFUSA
00:40 - 01:40(60min)BROTHER FIRETRIBE
RYTMI-LAVA
12:00 - 13:00(60min)ALATAAJUUS-DEEJIIT
13:00 - 14:00(60min)SETÄ TAMU & KUNINGAS PÄHKINÄ, MÄKKI, KUBE & CHEBALEBA
14:00 - 15:00(60min)ALATAAJUUS-DEEJIIT
15:00 - 16:00(60min)TUOMAS KAUHANEN
17:00 - 18:00(60min)BRÄDIHip-Hop
18:00 - 19:00(60min)DJ HAUSUK
19:00 - 20:00(60min)JVG
20:00 - 21:00(60min)DJ MALAUK
21:00 - 22:15(75min)KC/MD MAFIA
22:15 - 23:15(60min)ALATAAJUUS-DEEJIIT
23:15 - 23:30(15min)MUSTA BARBAARI
23:45 - 00:30(45min)MIKAEL GABRIEL
SIRKUS-LAVA
14:00 - 15:00(60min)SANTA CRUZHard Rock
16:00 - 17:00(60min)POISONBLACK
18:00 - 19:00(60min)REDRAMA
20:00 - 21:00(60min)THE 69 EYES
22:15 - 23:15(60min)THE ASTEROIDS GALAXY TOURDEN
OULU-LAVA
12:00 - 12:45(45min)JOMA
14:00 - 14:45(45min)NIGHT LIVES
16:00 - 16:45(45min)THE SCENES
18:00 - 18:45(45min)VILLI HUHU
20:00 - 20:45(45min)BLIND CHANNELPop Rock / Nu Metal
22:15 - 23:00(45min)DISCO FIASCO