BETA In Development

FRI1
2 / 2
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Basinfirefest 2014
RO Version 80
Last Changed: 25.06.2014, 10:01

Running Order: Basinfirefest 2014

Basinfirefest 2014

Day 1 - Friday, 27.06.2014

Budweiser Stage
12:30 - 13:10(40min)Black Widow
13:35 - 14:15(40min)Požár mlýna
14:40 - 15:35(55min)Stam1naThrash MetalFIN
15:55 - 16:40(45min)Satisfucktion
17:05 - 17:55(50min)Overloaded
18:20 - 19:20(60min)Tagada JonesFRA
19:45 - 20:45(60min)Mekong DeltaGER
21:10 - 22:10(60min)Metal ChurchHeavy MetalUSA
22:35 - 23:35(60min)HatebreedHardcore PunkUSA
00:05 - 01:20(75min)DeathUSA
Jägermeister Stage
13:10 - 13:50(40min)MenhirPagan Black Metal
14:10 - 14:50(40min)Discoballs
15:10 - 15:50(40min)Artur
16:10 - 16:55(45min)S.A.S
17:20 - 18:05(45min)Absolut Deafers
18:25 - 19:10(45min)Legendy se vrací
19:30 - 20:15(45min)Destroying Themselves + Snail
20:40 - 21:35(55min)Kurtizány z 25. Avenue
22:00 - 22:55(55min)Pipes and Pints
23:20 - 00:10(50min)SPS
00:35 - 01:20(45min)Rybičky 48

Day 2 - Saturday, 28.06.2014

Budweiser Stage
11:45 - 12:25(40min)Mike On Fashion
12:45 - 13:25(40min)Hubert Macháně
13:45 - 14:30(45min)Trautenberk
14:50 - 15:35(45min)Inflagranti s kapelou
15:55 - 16:40(45min)Hlahol
17:00 - 17:45(45min)Steel EngravedGER
18:10 - 19:00(50min)Jaded HeartGER
19:25 - 20:30(65min)At VanceGER
20:55 - 21:50(55min)Vivious RumorsUSA
22:15 - 23:10(55min)MasterplanPower MetalGER
23:35 - 00:35(60min)AnnihilatorThrash MetalCAN
01:00 - 01:50(50min)ArkonaRussian Folk MetalRUS
Jägermeister Stage
11:00 - 11:35(35min)Jet8
11:55 - 12:35(40min)Mater Monstifera
12:55 - 13:40(45min)EmpyrionSK
14:00 - 14:50(50min)Hand Grenade
15:10 - 15:55(45min)Gauneři
16:15 - 17:00(45min)Titanic
17:20 - 18:10(50min)Modesty & Pride
18:30 - 19:20(50min)GutalaxGoregrind
19:40 - 20:30(50min)Wild Sticks
20:50 - 21:40(50min)Hypnos
22:00 - 22:50(50min)XIII.století
23:10 - 00:05(55min)Contrastic
00:25 - 01:15(50min)Plexis

Day 3 - Sunday, 29.06.2014

Budweiser Stage
10:20 - 11:00(40min)Wicked Design
11:20 - 12:00(40min)Anarchuz
12:20 - 13:10(50min)The Snuff
13:30 - 14:20(50min)Airfare
14:45 - 15:40(55min)Kamil Střihavka & Leaders
16:00 - 16:50(50min)Sister SinSWE
17:10 - 18:00(50min)Walls of JerichoHardcore PunkUSA
18:25 - 19:20(55min)MysteryAUS
19:45 - 20:45(60min)Crazy LixxSWE
21:15 - 22:25(70min)TriviumThrash Metal / MetalcoreUSA
22:50 - 23:50(60min)The PoodlesSWE
Jägermeister Stage
10:40 - 11:25(45min)Sistrum
11:45 - 12:25(40min)In Motion
12:45 - 13:30(45min)Green Smatroll
13:50 - 14:35(45min)Pub Animals
14:55 - 15:45(50min)Kern
16:05 - 16:50(45min)Harlej
17:10 - 17:55(45min)Alkehol
18:15 - 19:05(50min)Törr
19:25 - 20:15(50min)Debustrol
20:35 - 21:30(55min)Škwor
21:50 - 22:50(60min)TublatankaSK
23:10 - 00:00(50min)KonfliktSK