BETA In Development

MON1
5 / 5
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Rockmaraton 2014
RO Version 792
Last Changed: 24.07.2014, 18:14

Running Order: Rockmaraton 2014

Rockmaraton 2014

Day 1 - Monday, 07.07.2014

SZALON MAIN STAGE I
18:30 - 19:30(60min)WATCH MY DYING
20:00 - 21:20(80min)LEANDER RISING
21:50 - 23:00(70min)EKTOMORFGroove / Thrash Metal
23:30 - 01:00(90min)SEPULTURAThrash MetalBRA
PECSMA MAIN STAGE II
17:00 - 17:40(40min)EYE FOR I
18:00 - 18:40(40min)ÉHENKÓRÁSZOK
19:00 - 20:00(60min)FEGYELMEZŐ RÉSZLEG
20:30 - 21:40(70min)RÓZSASZÍN PITBULL
22:10 - 23:30(80min)AURÓRA
01:00 - 02:30(90min)SLIPCHAOS SLIPKNOT COVER BAND
NUSKULL PIT
18:00 - 18:40(40min)BLIZARD
19:00 - 19:40(40min)SLEEPLESS
20:00 - 20:40(40min)SATELLES
21:00 - 21:40(40min)STUBBORN
22:00 - 22:40(40min)SHOW YOUR TEETHAUT
23:00 - 23:40(40min)SOUTHERN ORACLE
HAMMERWORLD STAGE
18:00 - 00:30(390min)OFF-PROGRAM
01:00 - 01:40(40min)ELFSONG
01:40 - 05:00(200min)ROCKBULI REGGELIG(engl.: Rock Party Breakfast)
SIGNING SESSION
20:20 - 20:50(30min)AURÓRA
20:50 - 21:20(30min)EKTOMORFGroove / Thrash Metal
21:20 - 21:50(30min)SEPULTURAThrash Metal
23:00 - 23:30(30min)LEANDER RISING

Day 2 - Tuesday, 08.07.2014

SZALON MAIN STAGE I
18:30 - 19:30(60min)RÓMEÓ VÉRZIK
20:00 - 21:20(80min)ROAD
21:50 - 23:00(70min)DEPRESSZIÓ
23:30 - 01:00(90min)PADDY AND THE RATS
PECSMA MAIN STAGE II
17:00 - 17:40(40min)DIRTY DAWN
18:00 - 18:40(40min)HORTOBÁGY HC CREW
19:00 - 20:00(60min)SOCIAL FREE FACE
20:30 - 21:40(70min)DON GATTO
22:10 - 23:30(80min)DEATH BEFORE DISHONORUSA
01:00 - 02:30(90min)LOCHNESZIRISH PUNK COVER BAND
NUSKULL PIT
18:00 - 18:40(40min)MANGOD
19:00 - 19:40(40min)NADIR
20:00 - 20:40(40min)SHELL BEACHPost Hardcore
21:00 - 21:40(40min)AWS
22:00 - 22:40(40min)CADAVERESUnderground
23:00 - 23:40(40min)INSANE
HAMMERWORLD STAGE
12:00 - 17:40(340min)HAMMERWORLD TEHETSÉGKUTATÓ(engl.: Hammerworld Talent)
18:00 - 00:30(390min)OFF-PROGRAM
01:00 - 01:40(40min)DOROTHY
01:40 - 05:00(200min)ROCKBULI REGGELIG(engl.: Rock Party Breakfast)
SIGNING SESSION
20:20 - 20:50(30min)DEATH BEFORE DISHONOR
20:50 - 21:20(30min)PADDY AND THE RATS
21:20 - 21:50(30min)ROAD
23:00 - 23:30(30min)DEPRESSZIÓ

Day 3 - Wednesday, 09.07.2014

SZALON MAIN STAGE I
18:30 - 19:30(60min)KALAPÁCS+RUDÁN
20:00 - 21:20(80min)POKOLGÉP
21:50 - 23:00(70min)OSSIAN + RUDÁN JOE
23:30 - 01:00(90min)ARCH ENEMYMelodic Death MetalSWE
PECSMA MAIN STAGE II
17:00 - 17:40(40min)PITSTONE
18:00 - 18:40(40min)BARACKA
19:00 - 20:00(60min)KOVBOJOK
20:30 - 21:40(70min)THE KOFFIN KATSUSA
22:10 - 23:30(80min)ACIDEZMEX
01:00 - 02:30(90min)?NIGHTWISH COVER BAND
NUSKULL PIT
18:00 - 18:40(40min)SUNSET(previously: TALENTOMÉTER GYŐZTES)
19:00 - 19:40(40min)DOG ATTACK
20:00 - 20:40(40min)BŐGŐMASINA
21:00 - 21:40(40min)MALEDICTION
22:00 - 22:40(40min)THE HELLFREAKS
23:00 - 23:40(40min)THE SILVERSHINE
HAMMERWORLD STAGE
12:00 - 17:40(340min)HAMMERWORLD TEHETSÉGKUTATÓ(engl.: Hammerworld Talent)
18:00 - 00:30(390min)OFF-PROGRAM
01:00 - 01:40(40min)KARAI ANNA
01:40 - 05:00(200min)ROCKBULI REGGELIG(engl.: Rock Party Breakfast)
SIGNING SESSION
20:20 - 20:50(30min)ACIDEZ
20:50 - 21:20(30min)ARCH ENEMYMelodic Death Metal
21:20 - 21:50(30min)POKOLGÉP
23:00 - 23:30(30min)OSSIAN

Day 4 - Thursday, 10.07.2014

SZALON MAIN STAGE I
18:30 - 19:30(60min)HATÓSÁGILAG TILOS
20:00 - 21:20(80min)KONFLIKTSK
21:50 - 23:00(70min)PROSECTURA
23:30 - 01:00(90min)HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK
PECSMA MAIN STAGE II
17:00 - 17:40(40min)INVADER
18:00 - 18:40(40min)KRÍZIS
19:00 - 20:00(60min)STRATÉGIA
20:30 - 21:40(70min)NEVERGREEN
22:10 - 23:30(80min)AKELA
01:00 - 02:30(90min)SKA-PÉCSSKA-P COVER BAND
NUSKULL PIT
18:00 - 18:40(40min)FOLLOW THE WATER
19:00 - 19:40(40min)ONE REASON TO KISS
20:00 - 20:40(40min)ORIENT FALL
21:00 - 21:40(40min)VITJAGER (previously: HEART IN HAND)
22:00 - 22:40(40min)TEXAS IN JULYUSA
23:00 - 23:40(40min)IWABOUSA
HAMMERWORLD STAGE
12:00 - 17:40(340min)HAMMERWORLD TEHETSÉGKUTATÓ(engl.: Hammerworld Talent)
18:00 - 00:30(390min)OFF-PROGRAM
01:00 - 01:40(40min)VIRRASZTÓK
01:40 - 05:00(200min)ROCKBULI REGGELIG(engl.: Rock Party Breakfast)
SIGNING SESSION
20:20 - 20:50(30min)NEVERGREEN
20:50 - 21:20(30min)AKELA
21:20 - 21:50(30min)PICSA
23:00 - 23:30(30min)PROSECTURA

Day 5 - Friday, 11.07.2014

SZALON MAIN STAGE I
18:30 - 19:30(60min)VIDA ROCK BAND
20:00 - 21:20(80min)DEÁK BILL B.B.
21:50 - 23:00(70min)HOBO ÉS BANDÁJA
23:30 - 01:00(90min)VÁGTÁZÓ HALOTTKÉMEK
PECSMA MAIN STAGE II
17:00 - 17:40(40min)KYLFINGAR
18:00 - 18:40(40min)JOLLY JACKERS
19:00 - 20:00(60min)NIBURTA
20:30 - 21:40(70min)THE MOON AND THE NIGHTSPIRITPagan Folk
22:10 - 23:30(80min)HEIDEVOLKDutch Folk MetalNED
01:00 - 02:30(90min)HOLLYWOOD ROSEGUNS N ROSES COVER BAND
NUSKULL PIT
18:00 - 18:40(40min)STONE BLADE
19:00 - 19:40(40min)HAW
20:00 - 20:40(40min)POWERTRIP(previously: SHAPAT TERROR)
21:00 - 21:40(40min)MAGMA RISE
22:00 - 22:40(40min)APEY AND THE PEA
23:00 - 23:40(40min)ANGERTEA
HAMMERWORLD STAGE
12:00 - 17:40(340min)HAMMERWORLD TEHETSÉGKUTATÓ(engl.: Hammerworld Talent)
18:00 - 00:30(390min)OFF-PROGRAM
01:00 - 01:40(40min)PERFECT SYMMETRY
01:40 - 05:00(200min)ROCKBULI REGGELIG(engl.: Rock Party Breakfast)
SIGNING SESSION
20:20 - 20:50(30min)NIBURTA
20:50 - 21:20(30min)HEIDEVOLKDutch Folk Metal
21:20 - 21:50(30min)VHK
23:00 - 23:30(30min)HOBO

Day 6 - Saturday, 12.07.2014

SZALON MAIN STAGE I
18:30 - 19:30(60min)TALES OF EVENING
20:00 - 21:20(80min)WISDOM
21:50 - 23:00(70min)DALRIADAFolk Metal
23:30 - 01:00(90min)SABATONWar / Power MetalSWE
PECSMA MAIN STAGE II
17:00 - 17:40(40min)ZUD
18:00 - 18:40(40min)MAGORMelodic Black MetalMB ISRAEL
19:00 - 20:00(60min)SCERRA
20:30 - 21:40(70min)CHRISTIAN EPIDEMICSymphonic Black / Death Metal
22:10 - 23:30(80min)ROTTING CHRISTGRE
01:00 - 02:30(90min)METALLUSTMETALLICA COVER BAND
NUSKULL PIT
18:00 - 18:40(40min)DRIVE ME DEAD(previously: BLACK HOURGLASS)
19:00 - 19:40(40min)DRYVIA
20:00 - 20:40(40min)NEW DEAD PROJECT
21:00 - 21:40(40min)PETOFI
22:00 - 22:40(40min)HANOI
23:00 - 23:40(40min)TÉVESZME
HAMMERWORLD STAGE
12:00 - 17:40(340min)HAMMERWORLD TEHETSÉGKUTATÓ(engl.: Hammerworld Talent)
18:00 - 00:30(390min)OFF-PROGRAM
01:00 - 01:40(40min)HELLAND
01:40 - 05:00(200min)ROCKBULI REGGELIG(engl.: Rock Party Breakfast)
SIGNING SESSION
20:20 - 20:50(30min)ROTTING CHRIST
20:50 - 21:20(30min)DALRIADAFolk Metal
21:20 - 21:50(30min)SABATONWar / Power Metal
23:00 - 23:30(30min)WISDOM