BETA In Development

THU1
3 / 3
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Deichbrand 2014
RO Version 278
Last Changed: 15.07.2014, 17:31

Running Order: Deichbrand 2014

Deichbrand 2014

Day 1 - Thursday, 17.07.2014

Firestage
Waterstage
Palastzelt
17:00 - 17:40(40min)La Confianza
18:10 - 18:50(40min)Radio Havanna
19:20 - 20:00(40min)The Intersphere
20:30 - 21:10(40min)Blackmail
21:40 - 22:30(50min)His Statue Falls
23:00 - 23:50(50min)FaunPagan Folk
00:20 - 01:10(50min)Die Apokalyptischen Reiter
01:40 - 02:40(60min)CalibanMetalcore
03:10 - 04:00(50min)Always Wanted War

Day 2 - Friday, 18.07.2014

Firestage
14:00 - 14:40(40min)Exclusive
15:45 - 16:45(60min)Subway To SallyMedieval Rock
18:00 - 19:00(60min)Cro
20:30 - 21:30(60min)BroilersPunk Rock
23:00 - 00:30(90min)Biffy Clyro
Waterstage
14:50 - 15:30(40min)Wirtz
17:00 - 17:45(45min)Prinz Pi
19:15 - 20:15(60min)Samy Deluxe + Dlx BandGerman Hip-Hop
21:45 - 22:45(60min)Maximo Park
00:30 - 01:30(60min)K.I.Z.German Hip-Hop
Palastzelt
15:00 - 16:45(105min)Mikrokosmos Poetry SlamVorrunde I
17:15 - 18:00(45min)Kafkas
18:30 - 19:20(50min)Turbostaat
19:50 - 20:40(50min)Massendefekt
21:10 - 22:00(50min)MC Fitti
22:30 - 23:15(45min)De Fofftig Penns
23:45 - 00:45(60min)Gramatik
01:15 - 02:45(90min)Moonbootica
03:00 - 04:00(60min)Elektrizzl

Day 3 - Saturday, 19.07.2014

Firestage
13:00 - 13:50(50min)CallejonMetalcore
15:00 - 15:50(50min)Millencolin
17:00 - 18:00(60min)In ExtremoMedieval / Folk Metal
19:30 - 20:30(60min)Heaven Shall BurnMelodic Death Metal
22:00 - 23:15(75min)Jan Delay & Disko No. 1German Hip-Hop
00:30 - 02:15(105min)Paul KalkbrennerTechno / Electronica
Waterstage
12:00 - 12:45(45min)RusskajaSka / Crossover
14:00 - 14:50(50min)Irie Révoltés
16:00 - 16:50(50min)Jupiter Jones
18:15 - 19:15(60min)Katzenjammer
20:45 - 21:45(60min)Marteria
23:30 - 00:20(50min)Chase & StatusDrum \'n\' BassDJ-Set & Rage
Palastzelt
14:00 - 14:30(30min)Celine Love
15:00 - 16:45(105min)Mikrokosmos Poetry SlamVorrunde II
17:15 - 18:00(45min)Intergalactic Lovers
18:30 - 19:20(50min)The Jezabels
19:50 - 20:40(50min)Gentleman
21:10 - 21:40(30min)Average Engines
22:10 - 23:00(50min)Egotronic
23:30 - 00:30(60min)Only Crime
01:00 - 01:50(50min)Terrorgruppe
02:10 - 03:15(65min)Booka Shade
03:15 - 04:15(60min)Westbam
04:15 - 05:00(45min)Star Sounds Orchestra

Day 4 - Sunday, 20.07.2014

Firestage
12:30 - 13:15(45min)Boy Hits Car
14:30 - 15:30(60min)Revolverheld
16:45 - 17:45(60min)Guano Apes
19:20 - 20:30(70min)The Hives
22:00 - 23:30(90min)The Prodigy
Waterstage
11:30 - 12:15(45min)Das Pack
13:30 - 14:15(45min)Mad CaddiesSka Punk
15:45 - 16:30(45min)Sick Of It All
18:00 - 19:00(60min)Triggerfinger
20:45 - 21:45(60min)Frank Turner & The Sleeping Souls
Palastzelt
15:00 - 16:50(110min)Mikrokosmos Poetry SlamFinale
17:20 - 18:10(50min)SDPPop / Hip-Hop
18:40 - 19:30(50min)AlligatoahRap / Hip-Hop
20:00 - 20:40(40min)Feine Sahne Fischfilet
21:10 - 21:50(40min)Findus
22:20 - 22:50(30min)Paint Me Picasso
23:20 - 00:00(40min)Razz
00:15 - 01:30(75min)Le Fly