BETA In Development

THU1
1 / 1
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Dong Open Air 2014
RO Version 110
Last Changed: 15.07.2014, 17:26

Running Order: Dong Open Air 2014

Dong Open Air 2014

Day 1 - Thursday, 17.07.2014

MAINSTAGE
15:25 - 16:10(45min)DystoperaUnbaco Gewinner
16:30 - 17:15(45min)Texas In July
17:35 - 18:20(45min)Paragon
18:40 - 19:25(45min)Scarab
19:45 - 20:30(45min)MotorjesusHard Rock
21:00 - 22:00(60min)IwrestledabearonceMetalcore
22:30 - 01:00(150min)Grave DiggerHeavy MetalOpen End

Day 2 - Friday, 18.07.2014

MAINSTAGE
11:45 - 12:30(45min)Disquiet
12:50 - 13:35(45min)Scarnival
13:55 - 14:40(45min)Skiltron
15:00 - 15:45(45min)The Scalding
16:05 - 16:50(45min)Torian
17:10 - 17:55(45min)Harasai
18:15 - 19:00(45min)KatalepsyDeath Metal
19:20 - 20:20(60min)Grailknights
20:50 - 21:50(60min)Milking The Goatmachine
22:30 - 01:00(150min)AnnihilatorThrash MetalOpen End
01:00 - 02:00(60min)Pappe Of DestinyAfter Show, start may change

Day 3 - Saturday, 19.07.2014

MAINSTAGE
11:45 - 12:30(45min)Ashes Of A Lifetime
12:50 - 13:35(45min)The Crimson Ghosts
13:55 - 14:40(45min)GloryfulPower Metal
15:00 - 15:45(45min)Maat
16:05 - 16:50(45min)Vulture Industries
17:10 - 17:55(45min)Contradiction
18:15 - 19:00(45min)Negator
19:20 - 20:20(60min)Satan
20:50 - 21:50(60min)Hail Of Bullets
22:30 - 01:00(150min)Arch EnemyMelodic Death MetalOpen End