BETA In Development

FRI1
4 / 4
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Hurricane 2014
RO Version 2
Last Changed: 16.06.2014, 16:55

Running Order: Hurricane 2014

Hurricane 2014

Day 1 - Friday, 20.06.2014

Green Stage
15:00 - 15:30(30min)The Durango Riot
16:00 - 16:45(45min)Fucked Up
17:15 - 18:00(45min)The Subways
18:30 - 19:00(30min)Flogging Molly
19:45 - 20:45(60min)Elbow
21:15 - 22:30(75min)The Kooks
23:00 - 00:30(90min)Arcade Fire
Blue Stage
15:30 - 16:00(30min)Drenge
16:45 - 17:30(45min)The Naked And Famous
18:00 - 18:45(45min)The Sounds
19:15 - 20:15(60min)Bombay Bicycle ClubIndie Rock
20:45 - 21:45(60min)Thees Uhlmann & Band
22:30 - 23:45(75min)Casper
00:30 - 02:00(90min)Macklemore & Ryan Lewis
Red Stage
15:15 - 15:45(30min)Johnny Flynn & The Sussex Wit
16:15 - 16:45(30min)Feine Sahne Fischfilet
17:15 - 18:00(45min)Apologies, I Have None
18:30 - 19:15(45min)We Butter The Bread With ButterDeathcore
19:45 - 20:30(45min)You Me At Six
21:00 - 21:45(45min)Panteón RococóLatin Ska
22:15 - 23:00(45min)We Came As Romans
23:30 - 00:30(60min)Bad ReligionPunk Rock
01:00 - 02:00(60min)Bring Me The HorizonMetalcore
White Stage
15:00 - 15:30(30min)I Heart Sharks
16:00 - 16:30(30min)George Ezra
17:00 - 17:30(30min)Chuck RaganFolk / Punk Rock
18:00 - 18:45(45min)Angus & Julia Stone
19:15 - 20:00(45min)Chvrches
20:50 - 22:00(70min)Egotronic
22:30 - 23:45(75min)Duke Dumont
00:30 - 02:00(90min)Crookers

Day 2 - Saturday, 21.06.2014

Green Stage
12:00 - 12:30(30min)Tonbandgerät
13:00 - 13:35(35min)Dillinger Escape Plan
14:05 - 14:45(40min)Skindred
15:15 - 16:00(45min)Zebrahead
16:30 - 17:30(60min)Donots
18:00 - 19:00(60min)BroilersPunk Rock
19:30 - 20:45(75min)Dropkick Murphys
21:15 - 22:30(75min)Kraftklub
23:00 - 00:30(90min)VolbeatHeavy Metal / Rock'n'Roll
Blue Stage
12:30 - 13:00(30min)Station 17
13:35 - 14:15(40min)To Kill A King
14:45 - 15:30(45min)Twin Atlantic
16:00 - 17:00(60min)Fünf Sterne DeluxeHip-Hop
17:30 - 18:30(60min)Bastille
19:00 - 20:00(60min)The Wombats
20:45 - 21:45(60min)Pixies
22:30 - 23:45(75min)Interpol
00:30 - 02:00(90min)Lily Allen
Red Stage
12:45 - 13:30(45min)Findus
14:00 - 14:45(45min)Current Swell
15:15 - 16:00(45min)Balthazar
16:45 - 17:30(45min)Augustines
18:00 - 18:45(45min)The Asteroids Galaxy Tour
19:15 - 20:15(60min)Selah Sue
20:45 - 21:30(45min)Bosse
22:00 - 23:00(60min)Tom Odell
23:30 - 00:30(60min)Lykke LiIndie Pop
01:00 - 02:00(60min)Belle & Sebastian
White Stage
12:30 - 13:00(30min)Sonic. The Machine
13:30 - 14:00(30min)RAZZ
14:30 - 15:00(30min)Circa Waves
15:30 - 16:15(45min)The Preatures
16:45 - 17:30(45min)Deaf Havana
18:00 - 18:45(45min)The 1975
19:15 - 20:00(45min)Family Of The Year
21:00 - 22:15(75min)Marek Hemmann
22:50 - 23:50(60min)Kavinsky Live
00:45 - 02:00(75min)Moonbootica Live

Day 3 - Sunday, 22.06.2014

Green Stage
12:00 - 12:30(30min)The Bots
13:00 - 13:30(30min)Blood Red Shoes
14:00 - 14:45(45min)Dispatch
15:15 - 16:15(60min)Jennifer RostockRock
16:45 - 17:45(60min)White Lies
18:15 - 19:30(75min)Franz Ferdinand
20:00 - 21:15(75min)The Black Eyes
22:30 - 00:00(90min)Seeed
Blue Stage
12:30 - 13:00(30min)Blaudzun
13:30 - 14:10(40min)London Grammar
14:45 - 15:35(50min)Metronomy
16:15 - 17:10(55min)Passenger
17:45 - 18:45(60min)Bonaparte
19:15 - 20:30(75min)Ed Sheeran
21:00 - 22:30(90min)Fettes Brot
Red Stage
12:00 - 12:30(30min)SamarisElectronic
13:00 - 13:45(45min)Reignwolf
14:15 - 15:00(45min)We Invented Paris
15:45 - 16:30(45min)Midlake
17:00 - 17:45(45min)Polica
18:45 - 19:45(60min)Rodrigo Y Gabriela
20:15 - 21:15(60min)Tocotronic
22:00 - 23:00(60min)James Blake
White Stage
12:30 - 13:00(30min)Abby
13:30 - 14:00(30min)Royal Blood
14:30 - 15:00(30min)Dave Hause
15:30 - 16:15(45min)Young Rebel Set
16:45 - 17:30(45min)Marcus Wiebusch
18:30 - 19:30(60min)Bilderbuch
20:00 - 21:30(90min)Baauer
22:00 - 23:30(90min)Moderat