BETA In Development

MON1
2 / 2
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Metaldays 2014
RO Version 428
Last Changed: 19.07.2014, 12:26

Running Order: Metaldays 2014

Metaldays 2014

Day 1 - Monday, 21.07.2014

MAIN STAGE
16:20 - 16:50(30min)Rest In Fear
17:20 - 18:00(40min)CripperThrash Metal
18:30 - 19:20(50min)AlcestAlternative Metal
19:50 - 20:50(60min)GraveDeath Metal
21:20 - 22:35(75min)Children Of BodomMelodic Death Metal
23:15 - 00:45(90min)OpethProgressive / Death Metal
SECOND STAGE
14:05 - 14:35(30min)Duirvir
14:50 - 15:20(30min)Fallen Utopia
15:35 - 16:05(30min)Nuclear Chaos
16:20 - 16:50(30min)Mephistophelian
17:05 - 17:35(30min)Rising Storm
17:50 - 18:30(40min)Alogia
18:45 - 19:25(40min)Beheaded
19:45 - 20:35(50min)Helheim
20:55 - 21:45(50min)AbortedDeath Metal
22:15 - 23:15(60min)Turning Golem
00:45 - 02:00(75min)ImmolationDeath Metal

Day 2 - Tuesday, 22.07.2014

MAIN STAGE
16:20 - 16:50(30min)Within Destruction
17:20 - 18:00(40min)Gold
18:30 - 19:20(50min)Vanderbuyst
19:50 - 20:50(60min)Obituary
21:20 - 22:35(75min)BorknagarProgressive / Black Metal
23:15 - 00:45(90min)Satyricon
SECOND STAGE
14:05 - 14:35(30min)Thorns of Heresy
14:50 - 15:20(30min)AbinchovaDeath / Folk Metal
15:35 - 16:05(30min)Zaria
16:20 - 16:50(30min)Armaroth
17:05 - 17:35(30min)Roxin Palace
17:50 - 18:30(40min)Crossholder
18:50 - 19:30(40min)Scarab
19:50 - 20:30(40min)Brutality Will Prevail
20:50 - 21:30(40min)Nocturnal Depression
22:00 - 23:15(75min)Manilla Road
00:45 - 02:00(75min)VaderDeath Metal

Day 3 - Wednesday, 23.07.2014

MAIN STAGE
16:20 - 16:50(30min)Space Unicorn On Fire
17:20 - 18:00(40min)Valient Thorr
18:30 - 19:20(50min)Artillery
19:50 - 20:50(60min)Saltatio MortisMedieval Metal
21:20 - 22:35(75min)AmorphisProgressive Folk Metal
23:15 - 00:45(90min)VolbeatHeavy Metal / Rock'n'Roll
SECOND STAGE
14:05 - 14:35(30min)As It Comes
14:50 - 15:20(30min)Helslave
15:35 - 16:05(30min)Deadend In Venice
16:20 - 16:50(30min)Total Annihilation
17:05 - 17:35(30min)Cordura
17:50 - 18:25(35min)Black Diamond
18:40 - 19:15(35min)African Corpse
19:35 - 20:25(50min)HavokThrash Metal
20:45 - 21:45(60min)Forgotten Tomb
22:15 - 23:15(60min)Asphyx
00:45 - 02:00(75min)PossessedDeath Metal

Day 4 - Thursday, 24.07.2014

MAIN STAGE
15:20 - 15:50(30min)Darkfall
16:20 - 17:00(40min)Alpha TigerSpeed Metal
17:30 - 18:20(50min)In Solitude
18:50 - 19:40(50min)KadavarPsychedelic Rock
20:10 - 21:10(60min)ProngThrash Metal
21:40 - 22:55(75min)MoonsorrowMelodic Black Metal
23:35 - 01:05(90min)MegadethThrash Metal
SECOND STAGE
14:05 - 14:35(30min)DrakumFolk Metal
14:50 - 15:20(30min)From The Depth
15:35 - 16:05(30min)Skelfir
16:20 - 16:50(30min)Torture Pit
17:05 - 17:35(30min)Sapiency
17:50 - 18:25(35min)Inciter
18:45 - 19:30(45min)Villainy(previously: Downfall Of Gaia)
19:50 - 20:40(50min)Metalsteel
21:05 - 21:55(50min)Benighted
22:25 - 23:15(50min)InquisitionThrash Metal
00:45 - 02:00(75min)Riot

Day 5 - Friday, 25.07.2014

MAIN STAGE
17:25 - 17:55(30min)Cruel Humanity
18:25 - 19:05(40min)Soen
19:35 - 20:25(50min)Ghost Brigade
20:55 - 21:55(60min)My Dying Bride
22:35 - 23:50(75min)Heaven Shall BurnMelodic Death Metal
00:30 - 02:00(90min)SabatonWar / Power Metal
SECOND STAGE
14:50 - 15:20(30min)Lord Shades
15:35 - 16:05(30min)Weeping Silence
16:20 - 16:50(30min)Brute
17:05 - 17:35(30min)Chain Of DogsFolk / Thrash Metal / Punk
17:50 - 18:20(30min)Dead Territory
18:35 - 19:05(30min)Condemnatio Cristi
19:30 - 20:00(30min)Zanthropya Ex
20:20 - 21:10(50min)Leng Tch'e
21:40 - 22:55(75min)Suffocation
01:40 - 02:55(75min)TiamatGothic / Progressive Metal