BETA In Development

THU1
6 / 6
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Roskilde 2014
RO Version 156
Last Changed: 30.06.2014, 09:05

Running Order: Roskilde 2014

Roskilde 2014

Day 1 - Thursday, 03.07.2014

Apollo
17:15 - 19:30(135min)Lunice
19:30 - 21:30(120min)Eprom
21:30 - 00:00(150min)Banks
00:00 - 02:00(120min)Resident DJ: Dokkedal
Pavilion
18:30 - 20:00(90min)Future of the Left
20:00 - 22:00(120min)Bombus
22:00 - 00:30(150min)Rumble in Rhodos
00:30 - 02:30(120min)The Master Musicians of Jajouka led by Bachir Attar
Avalon
17:30 - 19:00(90min)Earl Sweatshirt
19:00 - 21:00(120min)Liars
21:00 - 23:00(120min)Chance the RapperHip-Hop
23:00 - 01:00(120min)System Solar
Orange
18:30 - 22:00(210min)Outkast
22:00 - 00:30(150min)The Rolling Stones
Gloria
17:45 - 20:00(135min)Jambinai
20:00 - 22:00(120min)Barmer Boys
22:00 - 00:00(120min)Blood on a Feather
Arena
18:00 - 20:30(150min)Electric WizardDoom / Stoner Metal
20:30 - 23:00(150min)Lykke LiIndie Pop
23:00 - 01:00(120min)Bastille

Day 2 - Friday, 04.07.2014

Apollo
15:30 - 17:30(120min)Slowolf feat. Benny Banks, Takura & Wil Cousin
17:30 - 19:30(120min)Party Supplies(switched with: Cashmere Cat)
19:30 - 22:00(150min)Cashmere CatElectronic(switched with: Party Supplies)
22:00 - 00:00(120min)Cyril Hahn
00:00 - 02:00(120min)Classixx
02:00 - 04:00(120min)Maya Jane Coles
Pavilion
12:00 - 14:00(120min)Cancer
14:00 - 16:00(120min)Connan Mockasin
16:00 - 18:00(120min)Jason Isbell & The 400 Unit
18:00 - 20:00(120min)Mamar Kassey
20:00 - 22:00(120min)Corrections House
22:00 - 00:00(120min)I Break Horses
00:00 - 02:00(120min)Vattnet Viskar
02:00 - 04:00(120min)BL'AST!
Avalon
15:00 - 17:00(120min)Les Claypool's Duo de Twang
17:00 - 19:00(120min)Warpaint
19:00 - 21:00(120min)Pusha T
21:00 - 23:00(120min)The Ocean
23:00 - 01:00(120min)Darkside
01:00 - 02:30(90min)Future Islands
02:30 - 04:30(120min)La Chiva Gantiva
Orange
17:00 - 19:30(150min)Seeed
19:30 - 22:30(180min)Deftones
22:30 - 01:00(150min)Rob Zombie
01:00 - 03:00(120min)Trentemøller
Gloria
12:00 - 14:00(120min)The Necks
14:00 - 16:00(120min)Aoife O'Donovan
16:00 - 19:00(180min)King Ayisoba & Band
19:00 - 21:30(150min)Black Pus
21:30 - 00:00(150min)Cüneyt Sepetçi & Orchestra Dolapdere
00:00 - 02:00(120min)Fendika
02:00 - 04:00(120min)Skammens Vogn
Arena
13:30 - 15:30(120min)Philip H. Anselmo & The Illegals
15:30 - 18:30(180min)Dilated Peoples
18:30 - 20:30(120min)Haim
20:30 - 23:00(150min)Damon Albarn
23:00 - 01:30(150min)Mogwai
01:30 - 03:30(120min)Atomic Bomb! Who is William Onyeabor? By the Atomic Bomb!Band and Special Guests

Day 3 - Saturday, 05.07.2014

Apollo
12:00 - 15:30(210min)DJ Food, DJ Cheeba & DJ Moneyshot3 Way Mix
15:30 - 17:30(120min)Bottled in England
17:30 - 20:00(150min)Omar Souleyman
20:00 - 22:00(120min)James Holden
22:00 - 00:00(120min)Tokimonsta
00:00 - 02:30(150min)Dengue Dengue Dengue!
02:30 - 03:30(60min)DJ Nigga Fox
03:30 - 04:30(60min)Resident DJ: Copyflex
Pavilion
13:00 - 15:00(120min)World's Fair
15:00 - 17:00(120min)Vic Mensa
17:00 - 19:00(120min)Moodoid
19:00 - 21:00(120min)Kelela
21:00 - 23:00(120min)Die Nerven
23:00 - 01:30(150min)The Men
01:30 - 03:30(120min)Hookworms
Avalon
12:00 - 14:30(150min)Hymns from Nineveh
14:30 - 16:00(90min)Fire! Orchestra
16:00 - 18:00(120min)Emicida
18:00 - 20:00(120min)Helhorse vs. The Psyke Project
20:00 - 22:00(120min)Mark Ernestus presents Jeri
22:00 - 00:00(120min)Spids Nøgenhat
00:00 - 02:15(135min)KavinskyOutrun Live
02:15 - 04:15(120min)Slowdive(previously: Chromeo)
Orange
17:00 - 19:30(150min)Psyched Up Janis
19:30 - 22:30(180min)Manu Chao La Ventura
22:30 - 01:00(150min)Arctic Monkeys
01:00 - 03:00(120min)Major Lazer
Gloria
13:00 - 15:00(120min)Tempel
15:00 - 17:00(120min)Ryley WalkerTrio
17:00 - 19:00(120min)Arto Lindsay & Paal Nilssen - Love Duo
19:00 - 21:30(150min)Balkan Khans
21:30 - 23:30(120min)Dark Buddha Rising
23:30 - 01:30(120min)Drug Honkey
01:30 - 03:30(120min)Mournful Congregation
Arena
13:00 - 16:00(180min)Nikolaj Nørlund
16:00 - 18:00(120min)Jenny Wilson
18:00 - 21:00(180min)Les Ambassadeursfeat. Salif Keita, Amadou Bagayoko and Cheick Tidiane Seck
21:00 - 00:00(180min)Icona Pop
00:00 - 02:30(150min)Interpol
02:30 - 04:30(120min)Sleigh Bells

Day 4 - Sunday, 06.07.2014

Apollo
14:30 - 16:00(90min)RL Grime
16:00 - 18:00(120min)Ryan Hemsworth
18:00 - 20:00(120min)Groundislava
20:00 - 22:00(120min)Diplo
00:00 - 03:00(180min)Resident DJ: STWO
Pavilion
13:00 - 15:00(120min)Toumani & Sidiki Diabaté
15:00 - 17:00(120min)EMAErika M. Anderson
17:00 - 19:00(120min)Merchandise
19:00 - 21:00(120min)Juana Molina
21:00 - 23:00(120min)Nails
Avalon
12:00 - 14:00(120min)Skambankt
14:00 - 16:00(120min)Arto Lindsay Band
16:00 - 18:00(120min)A$AP FergHip-Hop
18:00 - 20:00(120min)The Black Dahlia MurderMelodic Death Metal
20:00 - 22:00(120min)The Horrors
Orange
15:30 - 18:00(150min)Klumben & Raske Penge
18:00 - 20:30(150min)KasabianIndie Rock
20:30 - 23:00(150min)Stevie Wonder
23:00 - 01:00(120min)Drake
Gloria
13:00 - 15:00(120min)Chorus Grant
15:00 - 17:00(120min)Denai Moore
17:00 - 19:00(120min)Julia Holter
19:00 - 21:00(120min)Perotá Chingó
21:00 - 23:00(120min)Forest Swords
Arena
14:00 - 16:00(120min)CarcassDeath Metal / Grindcore
16:00 - 18:00(120min)Deerhunter
18:00 - 21:00(180min)
21:00 - 23:00(120min)Moderat
00:00 - 03:00(180min)Jupiter & Okwes International + Hugo Mendez (Sofrito) + Ibibio Sound Machine