BETA In Development

FRI1
3 / 3
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Tuska 2014
RO Version 26
Last Changed: 02.07.2014, 23:07

Running Order: Tuska 2014

Tuska 2014

Day 1 - Friday, 27.06.2014

Radio Rock Main Stage
14:45 - 15:35(50min)ENSIFERUMFolk Metal
16:15 - 17:15(60min)PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS
18:15 - 19:30(75min)CHILDREN OF BODOMMelodic Death Metal
20:30 - 22:00(90min)DIMMU BORGIRSymphonic Black Metal
Inferno Stage
15:40 - 16:15(35min)POISONBLACK
17:25 - 18:15(50min)NAILS
19:35 - 20:30(55min)CARCASSDeath Metal / Grindcore
Club Stage
14:30 - 14:55(25min)PSYKOANALYYSI
15:15 - 15:40(25min)MANALA COMEDY
16:00 - 16:25(25min)CUTDOWN
16:45 - 17:10(25min)SHEAR
17:30 - 18:15(45min)BATTLE BEASTHeavy Metal
18:35 - 19:20(45min)HAMFERÐ
19:40 - 20:25(45min)SANTA CRUZHard Rock

Day 2 - Saturday, 28.06.2014

Radio Rock Main Stage
13:45 - 14:35(50min)WE CAME AS ROMANS
15:20 - 16:20(60min)STONE
17:15 - 18:00(45min)METAL CHURCHHeavy Metal
18:50 - 19:45(55min)BRING ME THE HORIZONMetalcore
20:30 - 22:00(90min)ANTHRAXThrash Metal
Inferno Stage
14:40 - 15:20(40min)LOST SOCIETY
16:30 - 17:15(45min)TURMION KÄTILÖT
18:05 - 18:50(45min)TANKARDThrash Metal
19:45 - 20:30(45min)SHININGSE - (previously: DEVIL YOU KNOW)
Club Stage
13:45 - 14:10(25min)CANNIBAL ACCIDENTDeath Metal / Grindcore
14:30 - 14:55(25min)MANALA COMEDY
15:15 - 15:40(25min)MR. PETER HAYDEN
16:00 - 16:25(25min)ARION
16:45 - 17:10(25min)ALTAIR
17:30 - 18:15(45min)BEASTMILK
18:35 - 19:20(45min)AMORALHeavy Metal
19:40 - 20:25(45min)RANGER

Day 3 - Sunday, 29.06.2014

Radio Rock Main Stage
14:10 - 14:40(30min)AMENDFOIL
15:30 - 16:30(60min)INSOMNIUMMelodic Death Metal
17:35 - 18:35(60min)SATYRICON
19:45 - 21:00(75min)EMPERORBlack Metal
Inferno Stage
14:40 - 15:30(50min)POWERWOLFVampire / Power Metal
16:30 - 17:30(60min)ORPHANED LANDProgressive / Folk Metal
18:40 - 19:40(60min)NEUROSIS
Club Stage
14:25 - 14:50(25min)MANALA COMEDY
15:10 - 15:40(30min)EGO FALL
16:00 - 16:30(30min)DIESEAR
16:50 - 17:35(45min)CHURCH OF THE DEADDeath Metal
17:55 - 18:40(45min)SPEEDTRAP