BETA In Development

THU1
4 / 4
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Nummirock 2014
RO Version 60
Last Changed: 24.07.2014, 18:12

Running Order: Nummirock 2014

Nummirock 2014

Day 1 - Thursday, 19.06.2014

VIHREÄ PÄÄLAVA
INFERNO-LAVA
KOFF LIVE
18:30 - 19:30(60min)Kaunis Kuolematon
20:30 - 21:30(60min)Speedtrap
22:30 - 23:30(60min)Profane Omen
00:30 - 01:45(75min)Deals Death
KOFF ACOUSTIC
19:30 - 20:30(60min)Tapani Kangas acoustic
21:30 - 22:30(60min)Tapani Kangas acoustic
23:30 - 00:30(60min)Tapani Kangas acoustic
01:45 - 02:45(60min)Tapani Kangas acoustic

Day 2 - Friday, 20.06.2014

VIHREÄ PÄÄLAVA
14:45 - 15:45(60min)Madeia
17:30 - 18:45(75min)MokomaThrash Metal
20:30 - 22:00(90min)Stam1naThrash Metal
00:00 - 01:30(90min)BehemothBlack / Death Metal
INFERNO-LAVA
13:45 - 14:45(60min)Kuolemanlaakso
16:30 - 17:30(60min)WolfheartMelodic Death Metal
19:30 - 20:30(60min)Chrome DivisionHeavy Metal
23:00 - 00:00(60min)The Black Dahlia MurderMelodic Death Metal
KOFF LIVE
13:00 - 13:45(45min)Unborn Generation
15:45 - 16:30(45min)Assemble the Chariots
18:45 - 19:30(45min)Mörbid Vomit
22:00 - 23:00(60min)Fear of Domination
01:30 - 02:30(60min)Sacrilegious Impalement[end time estimated]
KOFF ACOUSTIC
12:15 - 13:15(60min)Rock Science QuizQuiz / Entertainment[end time estimated]
13:45 - 14:45(60min)Rock Science QuizQuiz / Entertainment[end time estimated]
15:00 - 19:00(240min)The Black Light Theatre[playing during the day / time estimated]

Day 3 - Saturday, 21.06.2014

VIHREÄ PÄÄLAVA
15:45 - 16:45(60min)Ismo Leikola Band
18:30 - 19:45(75min)Suicide Silence
21:30 - 22:45(75min)W.A.S.P.
00:30 - 01:30(60min)Stone[end time estimated]
INFERNO-LAVA
14:45 - 15:45(60min)Tuoni
17:30 - 18:30(60min)Poisonblack
20:30 - 21:30(60min)Turmion Kätilöt
23:30 - 00:30(60min)Turisas
KOFF LIVE
14:00 - 14:45(45min)Blind ChannelPop Rock / Nu MetalMB FINLAND
16:45 - 17:30(45min)Countless Goodbyes
19:45 - 20:30(45min)Santa CruzHard Rock
22:45 - 23:30(45min)Whispered
KOFF ACOUSTIC
13:15 - 14:15(60min)Rock Science QuizQuiz / Entertainment[end time estimated]
14:45 - 15:45(60min)Rock Science QuizQuiz / Entertainment[end time estimated]
16:00 - 20:00(240min)The Black Light Theatre[playing during the day / time estimated]