BETA In Development

SAT1
3 / 3
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Amphi 2014
RO Version 100
Last Changed: 15.07.2014, 18:06

Running Order: Amphi 2014

Amphi 2014

Day 1 - Saturday, 26.07.2014

Mainstage
12:00 - 12:30(30min)THE JUGGERNAUTS
12:50 - 13:30(40min)SHE PAST AWAY
13:50 - 14:30(40min)CLAN OF XYMOX
14:55 - 15:45(50min)LORD OF THE LOST
16:10 - 17:00(50min)CORVUS CORAXMedieval Folk
17:25 - 18:25(60min)HOCICO
18:55 - 20:05(70min)BLUTENGEL & THE MONUMENT ENSEMBLE
20:35 - 21:55(80min)FRONT 242
Staatenhaus
12:30 - 13:10(40min)PHOSGORE
13:30 - 14:10(40min)CENTHRON
14:40 - 15:20(40min)THE NEON JUDGEMENT
15:45 - 16:25(40min)ZEROMANCER
16:45 - 17:30(45min)AESTHETIC PERFECTION
18:20 - 19:10(50min)NACHTMAHR
19:30 - 20:30(60min)THE KLINIK
20:55 - 21:55(60min)MIDGE URE
22:30 - 23:30(60min)CAMOUFLAGE
00:00 - 01:30(90min)PROJECT PITCHFORK
Theater
12:30 - 13:20(50min)MARKUS HEITZ
13:35 - 14:25(50min)ECKI STIEG
14:45 - 15:35(50min)DER TOD
16:05 - 17:00(55min)BURNACOUSTIC
17:30 - 18:30(60min)DIE KAMMER
19:05 - 20:25(80min)JANUS
20:30 - 21:45(75min)Umbau TheaterBestuhlt -> Aftershowparty
22:00 - 23:00(60min)DJ MD75SUPER SCHWARZES MANNHEIM
23:00 - 00:00(60min)DJ GILLIANNACHTWERK - KARLSRUHE
00:00 - 02:00(120min)DJ STEVE NAGHAVIAND ONE
02:00 - 03:00(60min)DJ ANDTRAXSTUDIO 104 EVENTWERK
03:00 - 04:00(60min)DJ MIJK DE.STINOKRÄFTE//BALANCE

Day 2 - Sunday, 27.07.2014

Mainstage
12:00 - 12:30(30min)TORUL
12:50 - 13:30(40min)UNZUCHTDark Rock
13:50 - 14:30(40min)SOLAR FAKE
14:55 - 15:45(50min)IN THE NURSERY
16:10 - 17:00(50min)MESH
17:25 - 18:25(60min)MONO INC.Gothic Rock
18:55 - 20:05(70min)APOPTYGMA BERZERK
20:35 - 21:55(80min)EISBRECHER
Staatenhaus
12:15 - 12:55(40min)NOISUF-XElectronica / Power Noise
13:20 - 14:05(45min)MAERZFELD
14:30 - 15:20(50min)KLANGSTABIL
15:45 - 16:35(50min)THE EXPLODING BOY
17:00 - 18:00(60min)ROTERSAND
18:25 - 19:25(60min)LONDON AFTER MIDNIGHT
20:00 - 21:10(70min)DIE KRUPPSPost-Industrial
21:40 - 23:00(80min)LACRIMOSA
Theater
12:30 - 13:20(50min)ECKI STIEG
13:35 - 14:25(50min)MARKUS HEITZ
14:45 - 15:35(50min)DER TOD
16:05 - 17:00(55min)CORDE OBLIQUE
17:30 - 18:30(60min)PERSEPHONE
19:05 - 20:25(80min)JANUS
20:30 - 21:45(75min)Umbau TheaterBestuhlt -> Aftershowparty
22:00 - 23:00(60min)DJ DALECOOPERSHADOW - LEV
23:00 - 00:00(60min)DJ ALEXX BOTOXEISENLAGER
00:00 - 01:00(60min)DJ ELVIS RASHIDITHE MEMPHIS
01:00 - 02:00(60min)DJ DANIEL MYERHAUJOBB / DSTR
02:00 - 03:00(60min)DJ NIGHTOWLBAT NIGHT - STOCKHOLM
03:00 - 04:00(60min)DJ VALENTINEDECADENCE - ITALY