BETA In Development

THU1
3 / 3
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Rock am Ring 2014
RO Version 134
Last Changed: 04.06.2014, 22:33

Running Order: Rock am Ring 2014

Rock am Ring 2014

Day 1 - Thursday, 05.06.2014

Seat Centerstage
16:45 - 17:30(45min)Falling in ReversePost-Hardcore
17:50 - 18:40(50min)PennywisePunkrock
19:10 - 20:20(70min)The OffspringPunkrock
21:00 - 23:00(120min)Iron MaidenNWoBHM
00:00 - 00:40(40min)Special Guest
01:10 - 02:10(60min)RudimentalDrum ’n’ Bass
02:40 - 03:40(60min)Klangkarussell Live
Beck's Alternastage
Clubstage

Day 2 - Friday, 06.06.2014

Seat Centerstage
14:30 - 15:10(40min)Rival Sons
15:30 - 16:10(40min)John NewmanSoul / Pop
16:30 - 17:15(45min)Jake BuggIndie Folk Rock
17:40 - 18:25(45min)Rea Garvey
18:55 - 19:55(60min)KasabianIndie Rock
20:25 - 21:40(75min)Mando DiaoIndie Rock
22:20 - 23:50(90min)Kings of LeonAlternative Rock
Beck's Alternastage
14:05 - 14:35(30min)Lonely the Brave
14:55 - 15:25(30min)The Brian Jonestown Massacre
15:45 - 16:25(40min)The Fratellis
16:45 - 17:30(45min)Portugal. The Man
17:50 - 18:35(45min)Awolnation
19:00 - 19:50(50min)Gogol Bordello
20:15 - 21:15(60min)Crystal Fighers
21:45 - 22:45(60min)EditorsIndie Rock
23:15 - 00:35(80min)Queens of the Stone AgeAlternative Rock
01:15 - 02:35(80min)Nine Inch NailsAlternative Rock
Clubstage
13:50 - 14:20(30min)Battlecross
14:40 - 15:10(30min)Coldrain(previously: Voodoo Six)
15:30 - 16:05(35min)Huntress
16:25 - 17:00(35min)Crossfaith
17:20 - 18:00(40min)Miss May I
18:20 - 19:05(45min)ArchitectsMetalcore
19:25 - 20:10(45min)Suicide Silence
20:30 - 21:20(50min)Buckcherry
21:40 - 22:30(50min)Of Mice & MenMetalcore
22:50 - 23:45(55min)Ghost
00:15 - 01:15(60min)MastodonProgressive Metal
01:45 - 02:45(60min)AnthraxThrash Metal

Day 3 - Saturday, 07.06.2014

Seat Centerstage
15:00 - 15:40(40min)257ersRap / Hip-Hop
16:00 - 16:40(40min)The Pretty RecklessAlternative Rock
17:00 - 17:50(50min)Kaiser ChiefsRap / Hip-Hop
18:15 - 19:05(50min)AlligatoahRap / Hip-Hop
19:30 - 20:30(60min)Fall Out BoyAlternative Rock
21:00 - 22:15(75min)Die Fantastischen VierHip-Hop
22:55 - 00:35(100min)Linkin ParkNu Metal
Beck's Alternastage
14:00 - 14:30(30min)Nothing More
14:50 - 15:25(35min)Powerman 5000
15:45 - 16:25(40min)Walking Papers
16:45 - 17:30(45min)Karnivool
17:50 - 18:35(45min)Kvelertak
19:00 - 19:50(50min)OpethProgressive / Death Metal
20:15 - 21:10(55min)Heaven Shall BurnMelodic Death Metal
21:40 - 22:45(65min)Rob Zombie(switched with: Slayer)
23:15 - 00:20(65min)SlayerThrash Metal(switched with: Rob Zombie)
01:00 - 02:30(90min)Jan Delay & Disko No. 1German Hip-HopLate Night Special
Clubstage
14:10 - 14:35(25min)Der Wieland
14:55 - 15:25(30min)Josh Record
15:45 - 16:15(30min)Darlia
16:35 - 17:10(35min)Georg auf Lieder
17:30 - 18:10(40min)Breton
18:30 - 19:15(45min)Teesy
19:35 - 20:20(45min)We Are Scientists
20:40 - 21:25(45min)Young The Giant
21:45 - 22:35(50min)Sierra Kidd
22:55 - 23:45(50min)Example
00:15 - 01:15(60min)SDPPop / Hip-Hop
01:45 - 03:00(75min)Booka Shade

Day 4 - Sunday, 08.06.2014

Seat Centerstage
15:00 - 15:40(40min)Black Stone CherryHard Rock
16:00 - 16:45(45min)TriviumThrash Metal / Metalcore
17:10 - 18:10(60min)In ExtremoMedieval / Folk Metal
18:35 - 19:35(60min)Alter BridgeAlternative Metal
20:05 - 21:20(75min)Avenged SevenfoldHeavy Metal / Metalcore
22:00 - 00:20(140min)MetallicaThrash Metal
Beck's Alternastage
14:20 - 14:50(30min)Nessi
15:10 - 15:55(45min)Triggerfinger
16:15 - 17:00(45min)Maximo Park
17:20 - 18:05(45min)Haim
18:30 - 19:15(45min)Milky Chance
19:40 - 20:35(55min)Left Boy
21:05 - 22:05(60min)Babyshambles
22:35 - 23:35(60min)Woodkid
00:15 - 01:30(75min)Marteria
Clubstage
13:25 - 13:55(30min)The Treatment
14:15 - 14:45(30min)Radkey
15:05 - 15:35(30min)New Politics
15:55 - 16:25(30min)Ghost Town
16:45 - 17:30(45min)ChevelleAlternative Metal
17:50 - 18:35(45min)Crazy Town
18:55 - 19:45(50min)SeetherPost Grunge / Alternative Metal
20:05 - 21:00(55min)Against Me!
21:20 - 22:15(55min)Quicksand
22:45 - 23:45(60min)Boysetfire
00:15 - 01:30(75min)Gesaffelstein