BETA In Development

THU1
2 / 2
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Greenfield 2014
RO Version 18
Last Changed: 11.06.2014, 20:08

Running Order: Greenfield 2014

Greenfield 2014

Day 1 - Thursday, 12.06.2014

MAINSTAGE
14:35 - 14:50(15min)Alphornbläser
15:00 - 15:30(30min)Talco
16:00 - 16:40(40min)Donots
17:10 - 17:55(45min)Zebrahead
18:25 - 19:10(45min)Bring Me The HorizonMetalcore
19:40 - 20:30(50min)Gogol Bordello
21:15 - 23:00(105min)Linkin ParkNu Metal
23:30 - 01:00(90min)Dropkick Murphys
CLUBSTAGE
15:30 - 16:00(30min)Montreal
16:40 - 17:20(40min)The Used
17:55 - 18:35(40min)SeetherPost Grunge / Alternative Metal
19:10 - 19:50(40min)CallejonMetalcore
20:30 - 21:30(60min)Philip H. Anselmo & The Illegals
23:00 - 00:00(60min)Terrorgruppe

Day 2 - Friday, 13.06.2014

MAINSTAGE
12:00 - 12:30(30min)Bombus
13:00 - 13:40(40min)Breakdown of SanityMetalcore
14:10 - 14:55(45min)Ghost
15:25 - 16:10(45min)We Came As Romans
16:40 - 17:25(45min)TriviumThrash Metal / Metalcore
17:55 - 18:45(50min)BroilersPunk Rock
19:15 - 20:15(60min)SabatonWar / Power Metal
21:15 - 23:15(120min)Iron MaidenNWoBHM
23:45 - 01:00(75min)HatebreedHardcore Punk
CLUBSTAGE
12:30 - 13:00(30min)Allys Fate
13:40 - 14:20(40min)Apologies, I Have None
14:55 - 15:40(45min)Black Tusk
16:10 - 16:55(45min)Turbostaat
17:25 - 18:10(45min)Emmure
18:45 - 19:45(60min)You Me At Six
20:15 - 21:15(60min)Chuck RaganFolk / Punk Rock
23:15 - 00:15(60min)Awolnation

Day 3 - Saturday, 14.06.2014

MAINSTAGE
13:20 - 13:50(30min)Nofnog
14:20 - 15:00(40min)Vale Tudo
15:30 - 16:30(60min)ClutchHard Rock
17:00 - 18:00(60min)SepulturaThrash Metal
18:30 - 19:30(60min)MadsenIndie Rock
20:00 - 21:15(75min)Saltatio MortisMedieval Metal
21:45 - 23:15(90min)Soundgarden
23:45 - 01:00(75min)EluveitieCeltic Folk Metal
CLUBSTAGE
12:50 - 13:20(30min)Herod
13:50 - 14:20(30min)Miss May I
15:00 - 15:40(40min)The Beauty Of Gemina
16:30 - 17:15(45min)Memphis May Fire
18:00 - 18:45(45min)Dave Hause
19:30 - 20:20(50min)Silverstein
21:15 - 22:15(60min)Jennifer RostockRock
23:15 - 00:15(60min)Panteón RococóLatin Ska