BETA In Development

THU1
2 / 2
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Metalfest Loreley 2014
RO Version 109
Last Changed: 16.06.2014, 16:23

Running Order: Metalfest Loreley 2014

Metalfest Loreley 2014

Day 1 - Thursday, 19.06.2014

Mainstage
12:00 - 12:30(30min)Winterstorm
12:50 - 13:30(40min)Zodiac
13:45 - 14:30(45min)Fueled By Fire
14:50 - 15:35(45min)Steelwing
15:55 - 16:45(50min)Battle BeastHeavy Metal
17:05 - 18:05(60min)M.O.D.feat. Billy Milano - 50 SOD Set
18:25 - 19:25(60min)DeathDTA
19:50 - 20:50(60min)Saltatio MortisMedieval Metal
21:15 - 22:15(60min)Philip H. Anselmo & The IllegalsIncluding Pantera Classics
22:45 - 00:00(75min)SabatonWar / Power Metal
Newcomer
13:15 - 13:45(30min)Melted Ego
14:00 - 14:30(30min)Dekadenz
14:45 - 15:15(30min)Obscura Religio
15:30 - 16:00(30min)God Complex
16:15 - 16:45(30min)Helgrindur
17:00 - 17:30(30min)Horrizon
17:45 - 18:30(45min)DimelessGroove Metal
18:45 - 19:30(45min)Ophalis
19:45 - 20:30(45min)Rotovathor
21:00 - 23:30(150min)Football World Series LiveUruguay - England

Day 2 - Friday, 20.06.2014

Mainstage
12:00 - 12:30(30min)GloryfulPower Metal
12:50 - 13:30(40min)Wizard
13:45 - 14:30(45min)Scorpion Child
14:50 - 15:35(45min)Bloodbound
15:55 - 16:45(50min)Gorguts
17:05 - 18:05(60min)Grave DiggerHeavy Metal
18:25 - 19:25(60min)EluveitieCeltic Folk Metal
19:50 - 20:50(60min)Monster Magnet
21:15 - 22:15(60min)PowerwolfVampire / Power Metal
22:45 - 00:00(75min)In ExtremoMedieval / Folk Metal
Newcomer
13:15 - 13:45(30min)Frigoris
14:00 - 14:30(30min)Plenty of Nails
14:45 - 15:15(30min)Lightningz Edge
15:30 - 16:00(30min)Slaugh Terra
16:15 - 16:45(30min)Murnaheim
17:00 - 17:30(30min)AsenblutBlack Pagan Metal
17:45 - 18:30(45min)Treeb
18:45 - 19:30(45min)Hassliebe
19:45 - 20:30(45min)Shredhammer
21:00 - 23:30(150min)Football World Series LiveSwitzerland - France

Day 3 - Saturday, 21.06.2014

Mainstage
12:00 - 12:30(30min)Bleeding RedBlackened Death Metal
12:50 - 13:30(40min)Blues Pills
13:45 - 14:30(45min)BrainstormPower Metal
14:50 - 15:35(45min)TankardThrash Metal
15:55 - 16:45(50min)Grand MagusStoner / Heavy Metal
17:05 - 18:05(60min)Kataklysm
18:25 - 19:25(60min)EnsiferumFolk Metal
19:50 - 20:50(60min)Steel PantherGlam Metal
21:15 - 22:15(60min)Black Label SocietyHeavy MetalOnly German Festival 2014
22:45 - 00:00(75min)KreatorThrash Metal
Newcomer
13:15 - 13:45(30min)Final Depravity
14:00 - 14:30(30min)Fyrnreich
14:45 - 15:15(30min)SabiendasDeath Metal
15:30 - 16:00(30min)Cemetery DustThrash Metal
16:15 - 16:45(30min)Sasquatsch
17:00 - 17:30(30min)Bloody Invasion
17:45 - 18:30(45min)Enslaved Mirror
18:45 - 19:30(45min)Kill Me Pussycat
19:45 - 20:30(45min)Darkest Horizon
21:00 - 23:30(150min)Football World Series LiveGermany - Ghana