BETA In Development

FRI1
3 / 3
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

Nova Rock 2014
RO Version 84
Last Changed: 11.06.2014, 20:45

Running Order: Nova Rock 2014

Nova Rock 2014

Day 1 - Friday, 13.06.2014

Blue Stage
14:00 - 14:30(30min)Panteón RococóLatin Ska
14:50 - 15:35(45min)Crazy Town
16:00 - 16:45(45min)The Used
17:10 - 18:00(50min)Irie Révoltés
18:35 - 19:20(45min)SeetherPost Grunge / Alternative Metal
19:50 - 20:50(60min)Casper
21:10 - 22:35(85min)Limp Bizkit
23:20 - 00:50(90min)The Prodigy
Red Stage
14:00 - 14:30(30min)Buckcherry
14:50 - 15:35(45min)Bring Me The HorizonMetalcore
15:55 - 16:40(45min)SepulturaThrash Metal
17:05 - 17:50(45min)Philip H. Anselmo
18:20 - 19:10(50min)Black Stone CherryHard Rock
19:40 - 20:40(60min)Steel PantherGlam Metal
21:10 - 22:25(75min)SlayerThrash Metal
22:55 - 00:25(90min)VolbeatHeavy Metal / Rock'n'Roll
Red Bull Brandwagen Stage
14:00 - 14:30(30min)Silent Grey
15:00 - 15:30(30min)Sharron Levy
16:00 - 16:40(40min)Birth of JoyPsychedelic Rock
17:10 - 17:50(40min)Reignwolf
18:20 - 19:10(50min)Gerard
19:40 - 20:30(50min)Memphis May Fire
21:00 - 22:20(80min)Skillet

Day 2 - Saturday, 14.06.2014

Blue Stage
13:30 - 14:05(35min)Emergency Gate
14:25 - 15:00(35min)EpicaSymphonic Metal
15:25 - 16:10(45min)Ghost
16:35 - 17:25(50min)TriviumThrash Metal / Metalcore
17:55 - 18:50(55min)AnthraxThrash Metal
19:20 - 20:20(60min)Amon AmarthMelodic Death Metal
21:00 - 23:00(120min)Iron MaidenNWoBHM
23:30 - 00:30(60min)David Hasselhoff
Red Stage
13:30 - 14:00(30min)My First Band
14:20 - 14:55(35min)K.I.Z.German Hip-Hop
15:20 - 16:10(50min)Samy DeluxeGerman Hip-Hop
16:35 - 17:35(60min)Mono & Nikitaman
18:05 - 19:05(60min)Awolnation
19:35 - 20:45(70min)Sunrise Avenue
21:25 - 22:30(65min)Mando DiaoIndie Rock
23:00 - 00:45(105min)Seeed
Red Bull Brandwagen Stage
14:00 - 14:30(30min)Cursed By The Fallen
15:00 - 15:30(30min)Tuxedo
16:00 - 16:40(40min)The Graveltones
17:10 - 17:50(40min)Stu Larsen
18:20 - 19:10(50min)Brute
19:40 - 20:30(50min)Blitz Kids
21:00 - 21:45(45min)The Badpiper

Day 3 - Sunday, 15.06.2014

Blue Stage
13:30 - 14:00(30min)Miss May I
14:20 - 15:00(40min)Arch EnemyMelodic Death Metal
15:25 - 16:10(45min)Walking Papers
16:35 - 17:25(50min)Black Label SocietyHeavy Metal
17:50 - 18:40(50min)HatebreedHardcore Punk
19:10 - 20:10(60min)Rob Zombie
20:40 - 21:55(75min)Avenged SevenfoldHeavy Metal / Metalcore
22:30 - 00:00(90min)Black Sabbath
Red Stage
11:00 - 11:45(45min)Wendi's Böhmische Blasmusik
12:05 - 12:35(30min)Uncle Acid
12:55 - 13:35(40min)Karnivool
14:00 - 14:50(50min)Ed Kowalczyk
15:15 - 16:05(50min)Bad ReligionPunk Rock
16:35 - 17:25(50min)Dropkick Murphys
17:55 - 18:55(60min)Fettes Brot
19:25 - 20:40(75min)The OffspringPunkrock
21:10 - 22:30(80min)Soundgarden
Red Bull Brandwagen Stage
14:00 - 14:30(30min)Dreaded Downfall
15:00 - 15:30(30min)Against Our Burial
16:00 - 16:40(40min)Powerman 5000
17:10 - 17:50(40min)Huntress
18:20 - 19:10(50min)Battlecross
19:40 - 20:30(50min)Kaiser Franz JosefHard Rock
21:00 - 22:20(80min)CrowbarSludge