BETA In Development

FRI1
1 / 1
10:00 - 12:00 (120min) Two Hour Concert Awesome Special Guests
Preview

Preset

Success! PDF file created. Click here to Download. Error! PDF file export failed :(
Creating PDF File...

Experimental!

Shows/Hides the respective information in the event boxes. This setting is not being shared when copying or sharing the address.

RockHard 2014
RO Version 46
Last Changed: 06.06.2014, 07:18

Running Order: RockHard 2014

RockHard 2014

Day 1 - Friday, 06.06.2014

15:00 - 15:40(40min)NOCTURNAL
16:00 - 16:40(40min)ZODIAC
17:05 - 17:50(45min)DECAPITATEDTechnical Death Metal
18:15 - 19:15(60min)MIDNIGHT
19:45 - 21:00(75min)DIE APOKALYPTISCHEN REITER
21:30 - 23:00(90min)TRIPTYKONBlack / Death Metal

Day 2 - Saturday, 07.06.2014

12:45 - 13:25(40min)ROXXCALIBUR
13:45 - 14:25(40min)DEAD LORD
14:45 - 15:25(40min)SCREAMER
15:45 - 16:30(45min)SÓLSTAFIR
16:55 - 17:45(50min)PRETTY MAIDS
18:15 - 19:15(60min)OBITUARY
19:45 - 21:00(75min)SACRED REICHThrash Metal
21:30 - 23:00(90min)CARCASSDeath Metal / Grindcore

Day 3 - Sunday, 08.06.2014

12:00 - 12:40(40min)IRON SAVIORPower Metal
13:00 - 13:40(40min)BLUES PILLS
14:05 - 14:50(45min)ORPHANED LANDProgressive / Folk Metal
15:15 - 16:00(45min)INSOMNIUMMelodic Death Metal
16:30 - 17:40(70min)MONSTER MAGNET
18:10 - 19:20(70min)ANNIHILATORThrash Metal
19:50 - 21:00(70min)TESLA
21:30 - 23:00(90min)TESTAMENTThrash Metal(previously: Megadeth)